Sunday, 1 May 2011

confession

 


I LOVE YOU.SAYA SUKE AWK.SARANGHE.JOM KAPEL.nie lah ayat-ayat yang biase kite dngar klau orang nk confess.x kire la lelaki confess kat prempuan or prempuan confess kat laki. mesti guna ayat nie jer.biase nye kite dngar lelaki yg start confess dulu kan. and kite jarang-jarang dngar prempuan confess kat lelaki.nape ea cmtu.?sbb nye orang dulu-dulu ckap jgan jadi perigi cari timba.tu orang dulu-dulu pnye style. skrang pun ad jer lagi orang amal kan bnda tu.xnak jadi perigi yg cri timba.malu katenya.well ak x menyebelahi mane-mane pihak.bgi ak smua tu ok jer.tpi ak xpernah lagi confess to a man that i like him.i just keep it to myself.

actually bile kite da suke kat seseorng, it is better for us to confess to them. x kira lah kite nie lelaki ke prmpuan.smua manusia ad prasaan kan.kadang-kadang prasaan tu kita x dpat nk tanggung.makin lame kite simpan makin skit. so, it will be better if we confess to that people. ble da confess confirm kite da lega. kna reject blakang kire.yg penting kite da lpas kan ape yg terpndam dlm hati kite.

mcm mne yer prasaan ble da confess..?ak xpernah buat.tpi kwan-kwan ak ad yg pernh buat and ak sngt mcm wahhh!!! u made it...!!dia sangat-sangat berani confess. and ak pun nk berani mcm dia nk confess.tpi ak xberani..actually ak dlu nk kata confess x jgk.tpi ak tnjuk my interest to him. ak xde la ckap "sy suke kat awk" cmtu. ak just buat biase-biase jer. tpi 1 jer bnda yg buat ak x suke confess kat lelaki sbb ak xley trima klau kna reject..hahaha.mmg ak xley terima sbb ak rse mcm MALU gile and of course ak akn rse sngt-sngt kecewa. sape x kecewa kan klau kna reject. so,dripada kna reject or watever baik ak simpan sorang-sorang jer prasaan ak nie. cite kat kwan-kwan jer and ak xkan confess kat dat person klau ak suke kat dia. kawan-kwan ak slalu ckap,ckap la kat dat lelaki yg ko suke kat dia.nnt melepas. melepas x melepas.ak rela simpan sorng-sorang. i will NEVER do that...huhuhu.

p/s: I LOVE YOU... ;)

9 comments:

Rafi Nilhan said...

biasakan diri direject.. banyak mengajar erti ketabahan.. hee

mirah said...

masalahnye, xley nk biasakn diri nie kna reject..hahaha.xley terima..

nik lan nik mat said...

konfes la kat orang bisu..kompom die x rijek..muahaha

mirah said...

hahaha....orang bisu pun pndai gak nk reject..gna bhasa isyarat...hahahah

mirah said...
This comment has been removed by the author.
hamzah ian said...

i love u too

mirah said...

hamzah:klau dpt +ve feedback mcm nie mmg best la kan..hahaha..tpi klau dpat -ve cmne..??xke kecewa rase smpai nk terjun bagunan kb mall...muahhahaha =P

::fatihahanapi:: said...

may i know whos the lucky mann ?? jeng2..

mirah said...

cite lame featy..zaman-zaman skolah dulu.xkan mu dop ingt...heheh =P

Sunday, 1 May 2011

confession

 


I LOVE YOU.SAYA SUKE AWK.SARANGHE.JOM KAPEL.nie lah ayat-ayat yang biase kite dngar klau orang nk confess.x kire la lelaki confess kat prempuan or prempuan confess kat laki. mesti guna ayat nie jer.biase nye kite dngar lelaki yg start confess dulu kan. and kite jarang-jarang dngar prempuan confess kat lelaki.nape ea cmtu.?sbb nye orang dulu-dulu ckap jgan jadi perigi cari timba.tu orang dulu-dulu pnye style. skrang pun ad jer lagi orang amal kan bnda tu.xnak jadi perigi yg cri timba.malu katenya.well ak x menyebelahi mane-mane pihak.bgi ak smua tu ok jer.tpi ak xpernah lagi confess to a man that i like him.i just keep it to myself.

actually bile kite da suke kat seseorng, it is better for us to confess to them. x kira lah kite nie lelaki ke prmpuan.smua manusia ad prasaan kan.kadang-kadang prasaan tu kita x dpat nk tanggung.makin lame kite simpan makin skit. so, it will be better if we confess to that people. ble da confess confirm kite da lega. kna reject blakang kire.yg penting kite da lpas kan ape yg terpndam dlm hati kite.

mcm mne yer prasaan ble da confess..?ak xpernah buat.tpi kwan-kwan ak ad yg pernh buat and ak sngt mcm wahhh!!! u made it...!!dia sangat-sangat berani confess. and ak pun nk berani mcm dia nk confess.tpi ak xberani..actually ak dlu nk kata confess x jgk.tpi ak tnjuk my interest to him. ak xde la ckap "sy suke kat awk" cmtu. ak just buat biase-biase jer. tpi 1 jer bnda yg buat ak x suke confess kat lelaki sbb ak xley trima klau kna reject..hahaha.mmg ak xley terima sbb ak rse mcm MALU gile and of course ak akn rse sngt-sngt kecewa. sape x kecewa kan klau kna reject. so,dripada kna reject or watever baik ak simpan sorang-sorang jer prasaan ak nie. cite kat kwan-kwan jer and ak xkan confess kat dat person klau ak suke kat dia. kawan-kwan ak slalu ckap,ckap la kat dat lelaki yg ko suke kat dia.nnt melepas. melepas x melepas.ak rela simpan sorng-sorang. i will NEVER do that...huhuhu.

p/s: I LOVE YOU... ;)

9 comments:

Rafi Nilhan said...

biasakan diri direject.. banyak mengajar erti ketabahan.. hee

mirah said...

masalahnye, xley nk biasakn diri nie kna reject..hahaha.xley terima..

nik lan nik mat said...

konfes la kat orang bisu..kompom die x rijek..muahaha

mirah said...

hahaha....orang bisu pun pndai gak nk reject..gna bhasa isyarat...hahahah

mirah said...
This comment has been removed by the author.
hamzah ian said...

i love u too

mirah said...

hamzah:klau dpt +ve feedback mcm nie mmg best la kan..hahaha..tpi klau dpat -ve cmne..??xke kecewa rase smpai nk terjun bagunan kb mall...muahhahaha =P

::fatihahanapi:: said...

may i know whos the lucky mann ?? jeng2..

mirah said...

cite lame featy..zaman-zaman skolah dulu.xkan mu dop ingt...heheh =P