Tuesday, 19 April 2011

padan muke..!!

hahaha...(evil laugh)...kite gelak sme dia.pdan muka!!!ak gelak kat spe nie.?mcm x btul ja.hahaha.meh2 kite rewind blik cite.smlam i got a blog link from my fren.blog nie dak pempuan yg punye.nape ngan blog nie.?special kah..?best sngt kah entry dia tu.?mmg BEST gle entry dia.(sarcastic).entry dia REMAJA PEREMPUAN KELANTAN TAK BERADAB..   (lebih kurang cmnie la tjuk dia). bgi highlight skit.bikin PANAS ja.!!! 


motif buat entry nie..?msti dia gduh ngan kwan dia orng klantan. mmg skit ati gle kot bce entry dia nie.aisshhhh!!examples yg dia ckap pempuan klantan x beradab SUSAH NK CKAP TERIMA KASIH, SUKE MENUNJUK, MASUK RUMAH ORANG X BGI SALAM..n bnyak lgi..mlas ak nk tulis...wth!!!!pempuan nie sngt2 la stereotype. dlm entry dia tu, dia mmg xckap x smua mcm tu. but the way she wrote it, mmg mcm tuju kat sume. pempuan nie orng mne.?of course la bukan orng klantan kan.mmg berani mati pempuan nie tulis entry tu kat blog dia. da la dia tu study kt klantan..aiisshh..!!mmg xnk idup lme nmpk kak.hahaha

smalm ak tngk blog dia, bnyk gle komen.200++.hahah..pdan muke dia.xpsal sume kutuk, maki hamun dia..PADE  MUKO MU!!!..hahaha..sbb tu orng tua-tua ckap BERFIKIR SEBELUM BERTINDAK.tngk ape da jdi klau x berfikir sblum beritndak.kan da kne hentam mati-mati...hahaha.

ak melenting nie sbb bukan sume yg dia ckap tu btul, tpi sbb sume yg dia tulis tu bukan pempuan klantan jer mcm tu.pmpuan lain from negeri lain pun sme la.stiap orng ad prangai msing-masing.so jgn la terlalu stereotype sngt.

p/s: moral of da story. kerana nila setitik rosak susu sbelangan.sbb dat girl knal ngan sorng pmpuan klntan cmtu, trus dia ckap sume bdak pmpuan klantan cmtu. so, kite gadis-gadis from klantan, behave yourself and jga adab-adab sbgai prempuan timur..PEACE NO WAR!!! =)

3 comments:

::fatihahanapi:: said...

aku pon ade terbca org dok kecoh pasai buruk2 negeri kito..tp xdop hok bg link blog tu..weh bg link nk kal siket..

mirah said...

http://akugedikz.blogspot.com/
nie link blog dio.tpi ak xtau ad lgi ko dop entry tu.mcm xdop dah.kna smbur mati2 tino tu..haha

::fatihahanapi:: said...

misti depress glo2 ni tino tu..dia delete doh blog dia..wahaha.tau tkot..

Tuesday, 19 April 2011

padan muke..!!

hahaha...(evil laugh)...kite gelak sme dia.pdan muka!!!ak gelak kat spe nie.?mcm x btul ja.hahaha.meh2 kite rewind blik cite.smlam i got a blog link from my fren.blog nie dak pempuan yg punye.nape ngan blog nie.?special kah..?best sngt kah entry dia tu.?mmg BEST gle entry dia.(sarcastic).entry dia REMAJA PEREMPUAN KELANTAN TAK BERADAB..   (lebih kurang cmnie la tjuk dia). bgi highlight skit.bikin PANAS ja.!!! 


motif buat entry nie..?msti dia gduh ngan kwan dia orng klantan. mmg skit ati gle kot bce entry dia nie.aisshhhh!!examples yg dia ckap pempuan klantan x beradab SUSAH NK CKAP TERIMA KASIH, SUKE MENUNJUK, MASUK RUMAH ORANG X BGI SALAM..n bnyak lgi..mlas ak nk tulis...wth!!!!pempuan nie sngt2 la stereotype. dlm entry dia tu, dia mmg xckap x smua mcm tu. but the way she wrote it, mmg mcm tuju kat sume. pempuan nie orng mne.?of course la bukan orng klantan kan.mmg berani mati pempuan nie tulis entry tu kat blog dia. da la dia tu study kt klantan..aiisshh..!!mmg xnk idup lme nmpk kak.hahaha

smalm ak tngk blog dia, bnyk gle komen.200++.hahah..pdan muke dia.xpsal sume kutuk, maki hamun dia..PADE  MUKO MU!!!..hahaha..sbb tu orng tua-tua ckap BERFIKIR SEBELUM BERTINDAK.tngk ape da jdi klau x berfikir sblum beritndak.kan da kne hentam mati-mati...hahaha.

ak melenting nie sbb bukan sume yg dia ckap tu btul, tpi sbb sume yg dia tulis tu bukan pempuan klantan jer mcm tu.pmpuan lain from negeri lain pun sme la.stiap orng ad prangai msing-masing.so jgn la terlalu stereotype sngt.

p/s: moral of da story. kerana nila setitik rosak susu sbelangan.sbb dat girl knal ngan sorng pmpuan klntan cmtu, trus dia ckap sume bdak pmpuan klantan cmtu. so, kite gadis-gadis from klantan, behave yourself and jga adab-adab sbgai prempuan timur..PEACE NO WAR!!! =)

3 comments:

::fatihahanapi:: said...

aku pon ade terbca org dok kecoh pasai buruk2 negeri kito..tp xdop hok bg link blog tu..weh bg link nk kal siket..

mirah said...

http://akugedikz.blogspot.com/
nie link blog dio.tpi ak xtau ad lgi ko dop entry tu.mcm xdop dah.kna smbur mati2 tino tu..haha

::fatihahanapi:: said...

misti depress glo2 ni tino tu..dia delete doh blog dia..wahaha.tau tkot..